Mister Globe Mister Globe

Blog

Mister Turkey ve Model of Turkey'den güncel haberler

Erhan Sobacı, Jüri onu seçti

ERHAN SOBACI — RCA Global Empire Pageant Co başkanı Rasim Aydın’ın sahibi olduğu Mister Globe International yarışmasının ülkemizdeki ulusal etabını oluşturan Mister Turkey yarışması 25 Aralık Çarşamba gecesi Pendik GREENPARK otelde gerçekleşti.

Sahne Sanatları Yönetmenliğini Ferhan ARAL’ın üstlendiği kampın tamamlanmasından sonra adayların podyumda kıyasıya yarıştığı gecede iş ve cemiyet hayatının tanınan isimlerinden Ahu AYSAL, Turgay KIRAN, Başak GÜRSOY, Nalan Salur AKSOY, Perihan AKI, Deniz ERHAN, Kayhan TÜRKOĞLU, Meltem BANKO, Öykü ÇELİK, Serhat SERBES, Özlem KURT, Hüseyin KÜÇÜK, Arzu ERDEM, Esra NUREL, Şahika ERCÜMEN, Emre YÜCELEN, Yasin YILDIZ ve Gülin IŞIK’tan oluşan bir jüri Bay Turkiye ve Türkiye’nin Modeli unvanlarını erkekler sınıfında Erhan Sobacı’ya verdi. Erhan Sobacı henüz 22 yaşında ve balık burcunda doğmuştur. İstanbul’da yaşıyor. Erhan bir Pırlantacı. 1.85 santimetre boyu ile podyumlar içinde aranan bir model.

Henüz 14-15 yaşlarında iken geçirdikleri bir trafik kazası sonucu annesini kaybetmiş, Erhan yaşamındaki en büyük acıyı ifade eden o kazayı unutamadığını söylüyor. Annesini o kazada kaybettiğinden teyzesi Gülcan hanımın elinde büyümüş. Erhan halen kardeşleri ve babası ile birlikte yaşıyor. Yarışmanın Ceo’ su Can Taylan yarışmayı kazanan Erhan Sobacı’nın Mister Globe International için Gelecek yıl Endonezya’nın önemli turizm adalarından Bali’ye gideceğini söyledi. Yarışmacılar modacı Perihan AKI’nın hazırladığı kıyafetleri sundular.

Giysilerin tasarımları davetliler tarafından çok beğenildi. Adayların Osmanlı kıyafetleri ile geçişleri salonu dolduran davetliler tarafından uzun uzun alkış aldı. Adayların toplu halde podyumda yer almasıyla birlikte Baha’nın muhteşem dans gösterisi izleyicileri eğlendirdi. Düzenleme kurulunda yeralan Çiler ÇORBACI, Ahmet ÖZALTINKOL, Deniz ÇETİNKAYA ve Murat ÖZER’ davetlilerle yakından ilgilendiler, final gösterisi sonunda bayanlarda Gizem GÖREN, baylarda Erhan SOBACI kazındılar. Özge Özkan ve Görkem Yasavur ikinci, Melisa Şahin ve Mert Üzgeç ise üçüncülüğü elde ettiler. Yarışmayı kazananlara Mardin Yöresel butiğinin sahibi Esra Nurel tarafından Mardinli sanatçılara tasarlatılarak ürettirilen el yapımı başlıklar giydirildi. Etkinlik sonrası katılımcılar W OTEL’de düzenlenen final partisine katıldılar ve sabahın ilk saatlerine kadar doyasıya eğlendiler.

Leave a Reply

Your email address will not be published.