Mister Globe Mister Globe

Blog

Mister Turkey ve Model of Turkey'den güncel haberler

Erhan Sobacı, Yükselen yıldız!!!

PENDİK, ISTANBUL — İstanbul’un  Anadolu yakasındaki Pendik ilçesinde yer alan GreenPark otelde düzenlenen Mister Turkey®  ve Model of Turkey® 2013 yılı yarışmasının finali, ünlüler geçidine dönüştü.

The Green Park Pendik Otel’de RCA Global Empire Pageant Co. –  Yönetim Kurulu Başkanı Rasim Aydın’ın sahipliğinde düzenlenen etkinliğin CEO’su Can Taylan yaptığı açıklamada, seçkin isimlerden oluşan jürinin önünde şeffaf bir yarışma gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ünlü koreograf Ferhan Aral’ın hazırladığı birbirinden iddialı adayların podyumda kıyasıya yarıştığı gecede iş ve cemiyet hayatının tanınan isimlerinden oluşan jüride, Ahu Aysal, Turgay Kıran, Şahin Özer, Başak Gürsoy, Nalan Salur Aksoy, Perihan Akı, Deniz Erhan, Kayhan Türkoğlu, Meltem Banko, Öykü Çelik, Serhat Serbes, Arzu Erdem, Esra Nurel, Şahika Ercümen gibi isimler yer aldı.

Yarışmanın birincileri Gizem Gören ve Erhan Sobacı’ya taçlarını jüri heyeti başkanı Ahu Aysal ve Turgay Kıran verdi. Taç sponsoru Esra Nurel Mardin Yöresel adına ikinci Özge Özkan ve Görkem Yasavur’a ve Serbesler Kuyumculuk Mücevher Sponsoru Serhat Serbes ise üçüncü olan Melisa Şahin ve Mert Üzgeç’e taçlarını teslim etti. Can Taylan, yarışma sonrası başta Ferhan Aral olmak üzere katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Can Taylan, final sonrası basının sorularını yanıtladı. Ülkenin gösteri sanatlarına olan ilgisi bizi fazlasıyla memnun etti. Tüm çabamız bize umut bağlayan dostlarımızın buradan huzur içinde ayrılmalarıdır. jüri üyelerimize ve ekibimize içtenlikle teşekkür ediyorum. Onların başarılı çalışmaları  benin de gururlandırdı.  “Türk Moda işkolunun bu yarışmaları benimsemesi içselleştirmesi çok önemlidir. Bu yarışmalar nihayetinde başkalarının ürün ve hizmetlerini tanıtmak ve yeni kasarımlara  bir fırsat sunmak içindir. Bu etkinlik için bize yakın desteklerini sunan Turgay Kıran ve Ahu Aysal olmak üzere tüm jüri üyelerine teşekkür ediyorum. RCA Global Empire Pageant Co.’nun başkanı Rasim Aydın’a da hepimize bu güzelliği yaşattığı için sizlerin önünde bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.