Mister Globe Mister Globe

Erhan Sobacı, “En iyi benim”

Bu kez Mister Turkey Erhan Sobacı; “En iyi benim” diyor. Mister Turkey ve Model of Turkey unvanlarının sahibi olan ve profesyonel modellik yapan Erhan Sobacı bakalım aradığını bu programda bulabilecek mi?

Erhan Sobacı 22 yaşında. ve İstanbul’da yaşamaktadır. Erhan’ın mesleği Pırlantacılıktır. 1.85 cm boyu ile “En İyi Benim” diyerek yarışmaya katılmıştır.  Tipik bir balık burcu olup, yaşamındaki ailesi ile birlikte geçirdikleri o kaza anını unutamamıştır. Annesini o kazada kaybeden Erhan kardeşleri ve babası ile yaşamaktadır. 14-15 yaşlarında annesini kaybedince teyzesi Gülcan hanımın elinde büyümüş.

Erhan üç hafta önce yarışma kadrosuna dahil oldu. Erhan’a Büşra, Yağmur ,Zeynep Roza aday olmuş bütün gelin adayları tek/tek evinde misafir etmişti. Toplumsal medyada da Erhan’ın Zeynep’e yakıştığı yönünde bir eğilim oluştu. Erhan’da kalbinin sesini dinledi ve Zeynep’i seçti. Ancak geçen üç hafta süre içerisinde Zeynep ile anlaşamayan Erhan 4 Kasım’da tekrar damat adayımız oldu. Şimdi 4 Kasımda Erhan’a aday olan Gelin adaylarımızı inceleyelim. En İyi Benim Erhan Sobacı’ya Talip Gelin Adayları ilk adayımız Mustafa’ya talip olmuş ancak açık giyme ısrarı elenmesine neden olmuştu. Bakalım Erhan ile nasıl diyalog kuracak. İlk gün Gülşafak’a konuk olan Erhan kompetili kapı karşılmasıyla oldukça etkilendi. Sofrada tatlı olarak sen varsın diyerek iltifat etti. Zeynepl’le ilgili sorular sordu anlaşamadıklarını ifade etti Erhan. Gülşafak 3 yıl süren ilişkisinin ardından 1,5 yıl erkeklere güvenini toparlamak için arkadaşlık etmedi kimseyle. Bitme nedenini ısrarlara rağmen açıkça söylemedi. Şiddetten dolayı ayrılmışlar bundan dolayı hatırlamak istemediğinden söylemek istememiş. “Umursuzu umutlandıracak yeteneğe sahibim. Çok acı çektim ama ayağa kalkmasını bildim. Tecrübeler yaşanmışlıklar da saklı.” diyerek kendini anlattı Erhan. “Diyelim düğünümüz var. Birazdan evleneceğiz biri geldi ve sana aldatıldığını söyledi. Ben de düğün telaşı birbirimizi göremiyoruz. Sen Ne Düşünürsün? Ne Yaparsın?” deyince Gülşafak sessizce ve bir kaos içinde bakakaldı. Bırakmam dedi. Çok utangaç ve heyecanlıydı. 4 Kasım Final günü geldi. Gelin adayları birbirinden güzel ve alımlı bir şekilde Erhan’ın evine geldi. Gülcan hanım 4 gün boyunca kızların evine misafir olmuş kızlarda elinden geleni yapmıştı. Final günü Gülcan hanım menüde Çiğ böreği, İmam bayıldı, Elmalı kek, patates salatası, Rulo kurabiye yaptı. Yemekte Begüm’ün kavgacı tavırları ve Mehsa’nın üzerine gitmesi Mehsa’nın sinirden dudağını kanattı. Erhan kızların bu tavrını görünce aklında iki kişi olduğunu söyledi. İlerleyen zamanda Erhan’ın diğer iki teyzesi de yemeğe dahil oldu. Erhan teyzeleri ile konuşmasında Begüm dominat ve kavgacı, Gülşafak oynuyor, Mehsa’nın üzerine çok gidiliyor. Buse ise annesinin direktifleri ile hareket ediyor dediler. Erhan teyzelerin de kararını aldıktan sonra ilk olarak Buse’yi eledi. Sebep olarak annesinin kanatları altında olması ve iç güveysi meselesi etkili oldu. İkinci olarak Mehsa’yi eledi sebep olarak Mehsa’nın sen beni seçsen bile ben seni seçecek miyim? demesi elemesine sebep oldu. Üçüncü olarak Gülşafak’ı eleyerek Begüm’ü tercih etti. Begüm’ün kararı ise Erhan’ı tanıma yolunda olumlu olan kararını verdi.

 

BİLGİ NOTU: FOX’ta YAYINLANAN “EN İYİ BENİM” adlı program dolu dizgin gidiyor. Hayatının aşkını arayan bir erkek ve onun için “En İyi Benim” diyen 4 kadın. Tek bir amaçları var; o da kalplerinin gerçek sahibini bulmak. Hanımlar, “Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer” diyerek yemekler yapacak, “En güzel benim” diyerek süslenecek. Kalbinin gerçek sahibini bulmak isteyen beyefendi ise, her gün hanımların birine konuk olup baş başa akşam yemeği yiyecek. Cuma günü haftanın finalinde ise tüm hanımları kendi evinde ağırlayarak kararını açıklayacak. “En İyi Benim” diyen baylar ve bayanlar bu programda ruh eşlerini bulmak için tüm hünerlerini sergileyecek. Aşkın büyüsüne kapılanlar, gerçek sevgiye inananlar, ekran başına. En İyi Benim hafta içi her gün 10.00 ‘da FOX’ta!

Leave a Reply

Your email address will not be published.